Onze Partners

Versnellingshuis en Made Circulair By.. hebben hun krachten gebundeld en zijn uw partner voor circulair ondernemen.

Circulair ondernemen, dat wil je. Hoe zet je de volgende stap? Wie heb je daarvoor nodig? En wat? 

Het Versnellingshuis en Made Circulair by…  geven uw ideeën, onderneming en organisatie de boost om circulair toekomst bestendig en toekomstwaardig te worden.

SeaCore Panels is een producent van “groen” plaatmateriaal, ECOR-panelen. De panelen die SeaCore Panels maakt, lijken op mdf of spaanplaat, maar verschillen in chemische samenstelling en techniek. De techniek is afkomstig van Noble Environment Technologies. Deze Amerikaanse partner heeft meer dan tien jaar onderzoek gedaan naar het procedé om duurzame panelen te maken uit reststromen van cellulose en vezels. Met andere woorden: “panelen maken uit afval!”

Als expert in hoogwaardig plaatwerk heeft Brink een solide en jarenlange reputatie opgebouwd. Wie binnen de plaatwerksector een sterke positie wil blijven innemen, zal voortdurend op de marktdynamiek moeten anticiperen. Innoveren is anno nu geen verdienste meer, maar een must. Daarbij zijn de principes van Smart Industry (ofwel Industry 4.0) de springplank naar een efficiënter, schoner en veiliger productieproces, dat aansluit bij de standaard van morgen. Het typeert Brink dat we als plaatwerkspecialist voorop lopen in deze onvermijdelijke industriële transitie – zoals we eigenlijk al jaren doen. Want stilstaan is geen optie en we steken als pionier nu eenmaal graag onze nek uit.